Tallsomteller.no
1194
post-template-default,single,single-post,postid-1194,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-7.8,wpb-js-composer js-comp-ver-4.8.1,vc_responsive

Hva vil de borgerlige endre på?

02 sep Hva vil de borgerlige endre på?

Tallsomteller.no har analysert data fra nettstedet holderdeord.no. Vi har sett på hva de ulike partiene har stemt på ved avstemninger i Stortinget. For å gjøre analysen har vi gruppert spørsmålene i ulike kategorier og sammenlignet de fire borgerlige partienes avgjørelser i avstemninger med hva Arbeiderpartiet har stemt.

En høy score på figuren nedenfor vil si at partiet stemmer svært ulikt Arbeiderpartiet, mens en lav score vil si at partiet stemmer omtrent det samme som Arbeiderpartiet. For eksempel ser vi på figuren nedenfor at FrP ligger langt unna Arbeiderpartiet i spørsmål knyttet til rusmidler, mens KrF ligger svært nær Arbeiderpartiet.

Graf4

Ut fra figuren ovenfor kan vi dra følgende konklusjon:

Graf3

Ut i fra figuren ovenfor kan vi se følgende:

Grunnlaget for beregningene er hentet fra http://www.holderdeord.no/issues. Alle de 103 sakene som er listet opp på denne siden er tatt med i beregningene. Kontakt Tallsomteller.no dersom du ønsker å se vårt beregningsgrunnlag.

Tags:
,