Tallsomteller.no
64
post-template-default,single,single-post,postid-64,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-7.8,wpb-js-composer js-comp-ver-4.8.1,vc_responsive

Om oss

26 des Om oss

Tallsomteller.no er et nettsted som ønsker å sette et kritisk søkelys ved å analysere åpne data. Med åpne data menes data som er gjort tilgjengelig for offentligheten. Disse dataene må ofte trekkes ut fra databaser og omformes til et hensiktsmessig format. Analysen krever ofte gode datakunnskaper og innsikt i dataanalyse.

Vår visjon er å være en katalysator i bruken av åpne data for å avdekke kritiske forhold og har som mål å tette et kompetansehull som finnes i mange norske mediehus. Dersom du ønsker å videreformidle statistikk presentert på tallsomteller.no er vi takknemlig om du refererer til vår nettside. Har du behov for å få figurer i en annen størrelse eller se våre kilder er vi behjelpelige med dette. Send oss gjerne en mail. Mailadressen vår er:

mail

Vi er alltid på jakt etter nye datakilder. Sitter du på data som du mener kan avdekke kritikkverdige forhold er vi interessert i å komme i kontakt med deg. Om du mener vi har gjort feil i våre analyser eller brukt uriktige data setter vi pris på din tilbakemelding.

Tallsomteller.no mottar ingen økonomisk støtte og er drevet på frivillig basis. Nettstedet ble startet av Arne Danielsen  i desember 2012.

Tags: